Начало / Култура / Коледна изненада получиха децата от школите към ЦРД – Плевен

Коледна изненада получиха децата от школите към ЦРД – Плевен

250 деца от Центъра за работа с деца получиха коледни подаръци от народния представител Пламен Тачев. Пакетите с лакомства децата получиха на тържеството „Моето коледно послание”.  „Благодарим на народния представител Пламен Тачев, който направи празника ни „Моето коледно послание“  истински като ни  подпомогна да зарадваме с лакомства   възпитаниците на Центъра за работа с деца в Плевен. Най-малките са  на 6, най-големите на 19 години и участват в детски хор „Звъника“, народен хор, народен оркестър и танцов състав  „Нашенчета“,   школите по изобразителни изкуства, народни инструменти,  шахмат и информатика“, каза директорът Генадий Гешев.

В конкурса- концерт „Моето коледно послание“  се изявиха участници от различните школи и деца от цялата община, а шоколадови изненади имаше за всички.

„За мен е удоволствие, че мога да зарадвам младите таланти на Центъра за работа с деца, които носят славата на Плевен в страната и чужбина. Желая им да растат здрави и да радват с изкуството си публиката“, заяви депутатът Пламен Тачев.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...