Акценти
Начало / Общество / Кметът проф. Стойков: Освободих г-н Босилков от всички задължения заради проекта за водния цикъл на Плевен

Кметът проф. Стойков: Освободих г-н Босилков от всички задължения заради проекта за водния цикъл на Плевен

Сроковете за реализиране на проекта „Воден цикъл на Община Плевен и Община Долна Митрополия” са много къси, имаме проблеми и затова се налага г-н Босилков да отдаде цялата си енергия да ръководи проекта. Това наложи да го освободя от всички останали задължения, за да може този проект да се случи. Така кметът проф. Димитър Стойков коментира тази вечер освобождаването на зам.-кмета по строителството инж. Антон Босилков.

Проф. Стойков уточни, че е помолил г-н Босилков да подаде оставка и да поеме ангажимента с ръководенето на проекта. И той е приел. Това е трудна задача, с която съм сигурен, че той ще се справи с достойнство, подчерта кметът.

На въпрос на infopleven, кой ще заеме овакантеното място, проф. Стойков отговори, че на този етап няма да има друг заместник-кмет по строителството.

Ще уточним, че за оставката на инж. Антон Босилков се чу още в края на миналата седмица, но до този момент официална информация нямаше.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...