Начало / Общество / Кметът на Червен бряг честити вековния юбилей на своята съгражданка баба Петра

Кметът на Червен бряг честити вековния юбилей на своята съгражданка баба Петра

Червен бряг столетничка 1 Кметът на Червен бряг Павлин Фильовски изпрати красив букет цветя, торта и сърдечни поздравления на столетницата Петра Дашкова. На 10 май баба Петра навърши 100 години, а рождения си ден тя отбеляза с част от най-близките си хора – син, снаха, внука Павлин и неговата съпруга и една от пра-правнучките.

С много упоритост и воля баба Петра е преодолявала трудностите в дългия си и нелек житейски път, но днес е щастлива, че оставя диря след себе си и се радва на обичта на син и дъщеря, на внуци и пра-правнуци.

Кметът, Павлин Фильовски бе изпратил своите благопожелания в поздравителен адрес, в който се казваше: „Навръх Стотния Ви Рожден ден ми позволете да Ви благодаря от свое име и от името на Община Червен бряг за всичко, което сте постигнали и за което сте се трудили упорито, честно, достойно и всеотдайно. От все сърце Ви пожелавам крепко здраве!”, информират от пресцентъра на Община Червен бряг.

Баба Петра с лекота духна 100-те свещички на специално приготвената за празника торта, а после вдигна наздравица с шампанско, което нейният син Йотко гръмна в чест на вековния й юбилей.

Червен бряг столетничка

Прочетете също:

В ОУ „Васил Левски” в Плевен почетоха паметта на патрона си

Пред  паметника на Васил Левски в двора на едноименното училището в Плевен днес се проведе ...