Акценти
Начало / Общество / Кметът на Червен бряг информира съветниците за състоянието на общинската собственост

Кметът на Червен бряг информира съветниците за състоянието на общинската собственост

 община-червен-бряг

Общинският съвет в Червен бряг ще заседава на 28 май, сряда, от 9.30 часа в Ритуалната зала на общината. Предварителният дневен ред включва 14 точки. Съветниците ще се запознаят с информация за дейността на дирекция „Социално подпомагане“ – град Червен бряг, през 2013 г. и първото тримесечие на 2014 г. Своята работа за същия период ще отчетат и ръководствата на Дневния център за деца и младежи с увреждания на Центъра за обществена подкрепа в града.

Кметът ще информира за състоянието на общинската собственост: отдадени обекти под наем, отдадени обекти с инвестиционни намерения и етап на изпълнение на инвестиционните намерения, както и за състоянието на ВиК мрежата на града.

Старейшините ще разгледат предложение за отпускане финансова помощ на граждани и ще гласуват доклад за прекратяване на открита процедура за отдаване на концесия язовир, намиращ се в местността Торешчите, с. Радомирци.

Съветниците ще гласуват и докладна записка от управителя на „МБАЛ –Червен бряг“ ЕООД относно удължаване срока за възстановяване на временната финансова помощ, предоставена на дружеството с решение на Общинския съвет.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...