Акценти
Начало / Политика / Кандидатът за кмет на Кнежа бе подкрепен от Цецка Цачева и Цветан Цветанов

Кандидатът за кмет на Кнежа бе подкрепен от Цецка Цачева и Цветан Цветанов

Официални гости на закриването на предизборната кампания в Кнежа бяха председателят на 41-то Народно събрание г-жа Цецка Цачева , вицепремиерът и министър на вътрешните работи на България г-н Цветан Цветанов и Христина Янчева – народен представител от Плевенския избирателен район.

В препълнения салон на читалище “Борба” в Кнежа подкрепата си за местния кандидат за кмет Гълъбин Хиков освен висшите държавници дадоха още областният управител на Плевен – Иван Новкиришки, Цветомир Паунов – административен секретар на ПП ГЕРБ, кметът  на Плевен проф. Димитър Стойков,  Дарин Ангелов – областен адм. секретар на ПП ГЕРБ и председател на ОбС Плевен, инж. Иво Цветков – кмет на община Бяла Слатина,  председателите на Общинските съвети на общините Искър, Левски, Долна Митрополия, както и представители на местните структури на ПП ГЕРБ от целия регион.

Срещата-концерт започна с изпълнения на Веселин Маринов, а след приключване на програмата му на сцената застанаха кандидатът за кмет на Кнежа Гълъбин Хиков, Цецка Цачева и Цветан Цветанов.

В кратки слова г-жа Цачева и министър Цветанов изразиха подкрепата и готовността за работа с екипа на Хиков, за да може община Кнежа бързо и ефективно да се нареди сред отличниците в страната.

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...