Акценти
Начало / Общество / Кампанията „Един път живот” този месец е с послание да вървим по пътя на доброто

Кампанията „Един път живот” този месец е с послание да вървим по пътя на доброто

Нека заедно да вървим по пътя, който ни води към доброто, към живота. Това е посланието на д-р Мариана Симеонова, директор на Изпълнителната агенция по трансплантации, която е февруарския символ на Националната кампания „Един път живот” Всички плевенчани, които искат да подкрепят каузата за безопасност на пътя, могат да го направят, като купят специално издадения календар за 2016 г.  Могат да го намерят в пресцентъра на БТА в Плевен на адрес: ул.“Димитър Константинов“ №23, партера, всеки работен ден от 9,30 ч. до 12,30 ч., за допълнителна информация може да се обадите на телефон 064/801-151.

Цената на календара е символична – 10 лв. Вътре са посланията и усмивките на Пламен Константинов, Ники Кънчев, Маги Халваджиян, Мария Георгиева, Алекс Сърчаджиева, Хорхе Букай, Цветан Соколов и прекрасното му семейство, както и това на Владислав Стоянов, Ернестина Шинова и Андрей Слабаков, д-р Мариана Симеонова, Христо Мутафчиев, Деси Бакърджиева.

Приходите от продажбата на календарите са предназначени за нови пешеходни пътеки, освежаване на вече съществуващите, изграждане на детски площадки за обучение по пътна безопасност.

 

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...