Акценти
Начало / Крими / Камион с подменени регистрационни номера е бил подпален край Коиловци

Камион с подменени регистрационни номера е бил подпален край Коиловци

За пожара е съобщено на 1 септември в 1:35 часа. Изгорелият товарен  автомобил „Баркас“ е бил в  местността „Коиловска чешма“ в землището на село Коиловци. Пожарът е изпепелил напълно товарния автомобил, но при проверка е установено, че регистрационните табели са на лек автомобил марка „Ланчия-Дедра“, собственост на 48-годишна софиянка, съобщават в бюлетина на МВР – Плевен. Причините за пожара до момента не са установени. От проведените оперативни действия е установено, че товарният автомобил е собственост на 55-годишен плевенчанин. По случая е уведомен прокурор, образувано е досъдебно производство.

Друг пожар, при който е изгоряло БМВ, е станал на 2 септември около 3:40 часа на улица «П. Р. Славейков» в село Ясен. Огънят е унищожил напълно колата, както и документите на лекия автомобил, и личните документи на 48-годишния собственик – местен жител, без криминално досие. За изясняване на причините работят служители от ОУПБЗН – Плевен и Второ РУП – Плевен. За случая е уведомен дежурен прокурор.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...