Акценти
Начало / Общество / Кал и огромни локви затрудниха движението в Индустриалната зона (снимки)

Кал и огромни локви затрудниха движението в Индустриалната зона (снимки)

Огромни локви затрудняват движението в Индустриалната зона в Плевен. Сигнал за проблема и лошото състояние, в което се намира улица „Кара Кольо“, изпратиха наши читатели. По техни думи, миналата седмица там е започнал дълго чаканият ремонт на улицата. Тя се намира точно до завод „Мизия“ и е наистина натоварена откъм трафик.
Припомняме, че през февруари, когато беше гласуван Бюджет 2015 на Община Плевен, общинските съветници приеха да се отделят още 40 000 лева за основен ремонт на част от ключовата улица. Ремонтните дейности там са започнали, но заради лошото време, положението в момента е по-зле и от преди. Дейностите по ремонта на улицата са спрени заради дъждовете, които се изсипаха през изминалите дни. Това пък принуждава всички преминаващи по улицата да затъват във вода и кал. На снимките, които са правени днес, ясно се вижда, че цялата улица е покрита с огромни кални локви, които затрудняват преминаването на колите. Няма и как да бъдат избегнати, тъй като те покриват цялото платно.
За всички работещи в района остава само надеждата, че ремонтните дейности ще бъдат възобновени скоро и улицата ще бъде завършена.

Следваща Предишна
ул. Кара Кольо 2
ул. Кара Кольо 1
ул. Кара Кольо
Следваща Предишна

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...