Акценти
Начало / Политика / Йордан Христов с инициатива за създаване на Общински клуб на БСП в Долни Дъбник

Йордан Христов с инициатива за създаване на Общински клуб на БСП в Долни Дъбник

Общинският съветник от БСП Йордан Христов е подел инициатива за създаването на Общински клуб на социалистите в град Долни Дъбник.
„Въпрос на чест и самоуважение е една общинска структура на партия с над 125-годишна история, избрани представители на местно, национално и европейско ниво, да провежда събранията си и да посреща членове и симпатизанти по кафенета и пенсионерски клубове. Смятам, че ние, редовите социалисти, получили реализация на различни нива, сме най-малкото длъжни да създаваме в нашите членове чувство за сигурност, предвидимост и да заявим ясно и открито, че нито се срамуваме, нито крием своята партийна принадлежност, като създадем в центъра на града наш дом и се грижим за това той да бъде образцов”, сподели Йордан Христов.
Той има идея в този фронт офис да бъде оборудван с необходимата техника за да се прослушват записи от сесията на Общинския съвет, да се осъществява електронна връзка с избраните от БСП представители в националния и европейския парламент. Ще заседателна зала и обособена част, в която гости и симпатизанти ще могат да седнат на чаша чай или кафе.
Общинският съветник поема инициативата да проведе необходимите срещи с кмета на Долни Дъбник – Борислав Станимиров, за намиране на подходящо място за общинския клуб. Той се ангажира и със събирането на средства, необходими за обзавеждане и поддръжка на такъв фронт офис.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...