Акценти
Начало / Крими / И в зоомагазин откриха цигари без бандерол

И в зоомагазин откриха цигари без бандерол

куче

В зоомагазин в Червен бряг откриха цигари без бандерол. Проверката е извършена на 10 юли в 15.40 часа. 48-годишна собственичка, която местна  жителка, била укрила  папиросите в дървена секция. Намерени са 29 кутии с цигари без български акцизен бандерол от различни марки. Нередовната стока е доброволно предадена. Съхранява се в полицията. Образувана е полицейска проверка.

683 кутии с цигари без бандерол конфискуваха служители от ОДМВР – Плевен при акции в Кнежа и Червен бряг. На 10 юли около 14.30 часа при извършване на проверки на територията на РУП – Кнежа в търговски обект – кафене в село Бреница, с управител 34-годишна от град Бяла Слатина, под горен рафт на търговския плот са намерени 4 кутии с цигари без акцизен бандерол. Тютюневите изделия са от марката „Diva slims“. 4-те  кутии са иззети. Работата по случая продължава.

На 10 юли 2014 година за времето от 6 часа до 21 часа са проведени полицейски мероприятия от служители на РУП – Червен бряг по линия „акцизни стоки“. В 19.05 часа в междустълбищно пространство, обособено  като складово помещение и заключено с катинар, са намерени и иззети  610 кутии цигари без български акцизен бандерол. Образувано е досъдебно производство. Уведомена е районната прокуратура.

На 10 юли в 15.20 часа на улица „Отец Паисий“ в Червен бряг е извършена проверка на 35-годишна, която носела черен найлонов плик с 40 кутии с цигари без български акцизен бандерол. Цигарите са доброволно предадени и се намират на съхранение в РУП Червен бряг. Образувана е полицейска проверка.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...