Начало / Икономика / ИТ експерт стана „Служител на годината” в НАП – Плевен

ИТ експерт стана „Служител на годината” в НАП – Плевен

За дванадесета поредна година в навечерието на 16 ноември – професионалния празник на Националната агенция по приходите, се проведе конкурс з аизбор на „Служител на годината”.  Целта на конкурса е да насърчава и поощрява служителите, които не само съвестно, професионално и компетентно изпълняват трудовите си задължения, но и са високо ценени и уважавани от колегите си за тяхната предприемчивост и находчивост при справянето със служебни казуси и приносът им в общата работа на териториалното звено, както и заради чисто човешките им качества.

В тазгодишния конкурс в офис Плевен за високия професионализъм, умения за работа в екип, всеотдайност и голямото, добро сърце  призът „Служител на годината” заслужи ИТ експертът Деян Василев  в категория „Обща администрация“.  В екипа на отдел „Информационни системи“ той е от април 2009 год. За 31 годишният Деян „Няма невъзможни неща“ в сферата на компютърните технологии, казват неговите колеги.

Победител в категория „Обслужване“ е Емил Цветков – главен инспектор по приходите в отдел „Услуги за клиенти“, ръководител екип „Регистрация“. Класацията в категория „Събиране“ оглавява Надя Манушева – старши публичен изпълнител, а в „Контрол“ номинацията е за Рени Маринова – инспектор по приходите в отдел „Оперативни проверки“.

Цветомила Потурлиева, директор на офис на НАП Плевен тържествено връчи грамоти „Служител на годината 2015“ на победителите по повод празник на данъчната администрация с пожелания за здраве, професионални успехи и пълноценен личен живот.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...