Начало / Общество / Инициативата „Коледа за всяко дете“ стартира от Пордим
Коледа за всяко дете Пордим

Инициативата „Коледа за всяко дете“ стартира от Пордим

Депутатът от ГЕРБ Владислав Николов даде старт на благотворителна инициатива „Коледа за всяко дете“ на Националното сдружение на сираците в България в град Пордим. „Всяко дете заслужава своята мечтана Коледа, затова от години подкрепям инициативите на Националното сдружение на сираците в България. Всяко дете заслужава да получи коледен празник и подарък, затова днес ние стартираме националната инициативата „Коледа за всяко дете“ с увереността, че всяко дете ще е щастливо и добро“, каза при откриването Владислав Николов.

Предколедното и новогодишно шоу подкрепиха певицата Деси Добрева, DJ Paffi, младият изпълнител Деско, децата от СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в Пордим, които изпълниха шопско хоро и копаница, а в 11.30 часа на площада в града пристигнаха плевенските мотористи, преоблечени в костюми на дядо Коледа.

Коледа за всяко дете Пордим

За над 500 деца  от социалните институции от село Згалево, село Тотлебен и Пордим, както и за деца от семейна среда бяха предвидени празнични подаръчни торбички, за които помогна и народният представител Владислав Николов с лични средства. Огромен Зайо Байо по време на концертната програма разигра томбола, за която са предвидени много предметни награди.

Народният представител Владислав Николов не веднъж се включва в благотворителни инициативи в полза на сираци и деца в неравностойно положение, сподели председателят на Националното сдружение на сираците в България Слави Михайлов, който използва възможността и да благодари за подкрепата и помощта на всички.

Инициативата за празника е на Националното сдружение на сираците в България и се осъществява с подкрепата на кмета на Община Пордим Детелин Василев.

Коледа за всяко дете Пордим

Коледа за всяко дете Пордим

Коледа за всяко дете Пордим

Прочетете също:

В ОУ „Васил Левски” в Плевен почетоха паметта на патрона си

Пред  паметника на Васил Левски в двора на едноименното училището в Плевен днес се проведе ...