Акценти
Начало / Последни новини / Изместиха световното по кикбокс, Димитър Пенчев излиза на ринга в Унгария вместо в Бразилия

Изместиха световното по кикбокс, Димитър Пенчев излиза на ринга в Унгария вместо в Бразилия

Световната федерация по кикбокс промени мястото и датите на първенството на планетата. Според афиширания от началото на годината календар шампионата трябваше ще се проведе във Форталеза /Бразилия/ в периода 20-29 октомври 2017 г. Последното решение обаче гласи, че домакин ще е Унгария от 4 до 12 ноември тази година.

Силно представяне на световното е основната цел до края на 2017-а за плевенчанина Димитър Пенчев. Той вече се подготвя за него.

Състезателят на Скорпион /Плевен/ в категорията до 67 кг /в стиловете лоу кик и К-1/ и треньора му – неговия баща Камен Пенчев, световен шампион за професионалисти вече са очертали основните приоритети. В момента Митко е на лагер със съотборниците си от националния тим в Банско.

По всяка вероятност ще проведе и тренировъчен процес и в Украйна, както и със съотборниците си от плевенския клуб в Приморско. Паралелно с тренировките, Пенчев ще участва и в състезания. Първото от тях е афишираната на 2 август галавечер в Свети Влас срещу Никола Манчич от Сърбия. Приоритет са битките, най-вече в чужбина. Генерална проверка преди Унгария ще е балканското първенство през септември в Черна гора.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...