Акценти
Начало / Общество / Изложение и концерт „Европа в моя регион” се проведе в Плевен

Изложение и концерт „Европа в моя регион” се проведе в Плевен

Областният информационен център в Плевен днес организира  изложение и концерт под наслов „Европа в моя регион”. В шатри , разположени на площад „Възраждане” се представиха предприятия  и организации от област Плевен, приключили успешно работа по европейски проекти. На щандовете своите успешни проекти представиха  ИТА България, Актуал Сиси ЕООД, Еко Лед Лайт ЕООД, ДМТех ЕООД, „Белла“, както и неправителствените  организации Сдружение „Развитие на личността и човешките общности“ и Учебна работилница „Европа“.

Приятна изненада за посетителите бяха вкусотиите, предложени от учениците от ПГ по туризъм „Алеко Константинов” и ПГ по ресторантьорство, търговия и обслужване в Плевен. Желаещите можеха да сглобят сами къщичка за птици, която ще бъде дарена.

На сцената на площада  радваха с изпълненията си  децата от ЦДГ „Слънце“ и ОДЗ „Звънче“, танцова школа „Зорая“, клуб „Алеко пее и танцува“, ПУ „П. Р. Славейков“, на танцовия състав при НЧ „Искра“ и СУ „Асен Златаров“ в Гиген, клуб „Хороводец“ и инструментална група „Нашенчета”.

Довечера, от 18 часа на площад „Възраждане” ще започне концертът на група „Хоризонт”, с който ОИЦ-Плевен ще отпразнува заедно с плевенчани шест години от създаването си.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...