Акценти
Начало / Образование / Изложба „Моето семейство“ подредиха в Центъра за приобщаващо образование в Плевен

Изложба „Моето семейство“ подредиха в Центъра за приобщаващо образование в Плевен

Празник с разнообразни изяви организираха в Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование – Плевен (РЦПППО) по повод Деня на християнското семейство.  Подредена бе изложба с конкурсен характер под наслов „Моето семейство“. Инициативата е междуинституционална между РЦПППО гр. Плевен, ДГ „Щастливо детство“ и училища от града и областта. Целта е да се покаже резултатът от екипната работа и че приобщаващото образование е мисия и цел на все повече учители, обясниха от РЦПППО. Наградените участници получиха грамоти и подаръци.

Ученици от ОУ „Л.Станев“ – Плевен,СУ „Христо Ботев“ – Славяново,ОУ „Христо Ботев“ – Плевен, НУ „Отец Паисий“ – Плевен, СУ „Евлоги Георгиев“ – Тръстеник направиха украса символ на семейството. Г-жа С.Найденова представи презентация по темата, а с г-жа Р.Георгиева и ресурсни учители, и родители изработиха картички.

Ръководството на РЦПППО гр. Плевен награди всички с книжки: „Моята първа книга за българските празници и обичаи“. След мероприятието децата споделиха, колко важно и ценно е семейството за всеки, защото светът е едно голямо семейство и трябва да си помагаме взаимно.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...