Акценти
Начало / Последни новини / Изкупиха билетите за гала вечерта по кикбокс в Плевен – пуснаха допълнителни 500

Изкупиха билетите за гала вечерта по кикбокс в Плевен – пуснаха допълнителни 500

Огромен интерес на плевенчани към гала вечерта по кикбокс в стил К1 от новата профилига – „Ultimate Team Fight“ на която домакин ще е нашият град. Шоуто е в петък, 22 април от 20:00 часа в зала „Балканстрой“ /Плевен/. Първоначално пуснатите за продажба билети се изкупиха. Феновете на кикбокса обаче все още могат да са спокойни, защото са поръчани допълнителни 500 билета. Цената им е по 10 лева. Желаещите пък да наблюдават битките от ВИП-масите могат да си осигурят това удоволствие срещу 300 лева.

Основната причина за наплива е участието на балканският шампион и национален състезател по кикбокс – плевенчанинът Димитър Пенчев. Многократният шампион на България от СК Скорпион /Плевен/ защитава честта на отбора ИККЕН Про Тийм. Митко бе звездата на тима си още на старта миналия петък – гала вечерта в Козлодуй, където получи голямата награда за най-бърз нокаут срещу противник от Ред тийм в категорията до 65 кг. Така помогна на отбора си да спечели безапелационно.

афиш кикбокс Димитър Пенчев

В петък на Митко му предстои да се бие пред феновете от родния си Плевен. Съперник на ИККЕН ще е НСА в гала вечер от 3-ия кръг на Pro Fight 2016. Сътборници на плевенчанина са Александър Петров /кат. +85 кг/ – световен шампион по кикбокс К1, Сергей Александров /кат. 75 кг/ – вице-световен шампион по муай-тай, Християн Андонов /кат. 60 кг/ – балкански шампион, Христомир Ранчев – балкански шампион и Цветозар Кючуков /кат. 80 кг/. Правилникът на К1 предвижда всяка среща да е по 5 рунда, всеки от по 2 минути.

За първи път от 2003 г. плевенчани ще имат възможност да наблюдават зрелищни битки от най-висока класа.

За билети и повече информация се обадете на телефон: 0878 522 649. Чрез фейсбук можете да се свържете за съдействие със Спортен клуб Скорпион Плевен и със самият участник в предстоящите битки Димитър Пенчев. В деня на събитието ще работи и каса за билети пред зала „Балкастрой“.

Подкрепете шампиона от Плевен. Той ви гарантира Шоуто!…

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...