Начало / Крими / Издирват близки на жената, която беше прегазена от влак край гара Плевен

Издирват близки на жената, която беше прегазена от влак край гара Плевен

Полицията в Плевен издирва роднини, близки или познати на жената, която на 24 октомври тази година беше прегазена от влак край жп гара Плевен. Самоличността на починалата към момента все още не е установена. Жената е на предполагаема възраст 60-65 години, с ръст 152 см, очи – светли, леко пълна, коса – чуплива, боядисвана в светло кестеняво, подстригана на къса черта. Била е облечена в плетена оранжева блуза, късо яке – на бели и сиви квадрати, обута в черен панталон и с черни, равни обувки.
Всеки, който може да даде информация за описаното лице нека се свърже със служители на ОД МВР – Плевен на телефон 064 – 864 – 497.

Сигнал за инцидента е постъпил в полицията на 24 октомври около 06:30 часа. Местопроизшествието е посетено от екип на 02 РУ – Плевен, транспортна полиция, сектор “Пътна полиция“, разследващ полицай, експерт при Базова научно-техническа лаборатория при ОД на МВР Плевен и съдебен лекар. При огледа е установено, че около 06:25 часа пътнически влак, движещ се от Горна Оряховица за София, излизайки от района на жп гара Плевен, минава през легнала на релсите жена. Направените проби за алкохол на машиниста и помощника на влака са отрицателни. Уведомен е дежурен прокурор при ОП – Плевен. Образувано е досъдебно производство.

Прочетете също:

Децата до 14 години ще пътуват с безплатни карти в градския транспорт

От 1 февруари децата до 14 навършени години в Плевен вече ще пътуват безплатно по ...