Акценти
Начало / Политика / Извънредна сесия нямаше, всички съветници от ГЕРБ отсъстваха

Извънредна сесия нямаше, всички съветници от ГЕРБ отсъстваха

сесия празни банки

Заради липса на кворум днешната извънредна сесия, на която трябваше да бъде обсъден стилът и методът на работа на кмета проф. Димитър Стойков  и на кметската администрация в Плевен, не се състоя. Точно в 14 часа, за когато беше определено началото на това извънредно заседание на местния парламент, председателят Дарин Ангелов поиска проверка на кворума. Дори и без това беше видно, че такъв няма, тъй като отсъстваше цялата група на съветниците от ГЕРБ. При преброяването в залата се оказаха 14 съветници. Дарин Ангелов даде 15 минути почивка. След нея картината не се промени значително – нито един от съветниците на ГЕРБ не се появи, а броят на присъстващите леко се увеличи на 18.

сесия

Колеги, няма кворум, затова разпускам заседанието, обяви председателят на Общинския съвет.

сесия

Междувременно в залата бяха внесени балони с лика на кмета и надпис  „Оставка”, които съветникът Георг Спартански наслага на местата на отсъстващите съветници от ГЕРБ.

сесия балони

Веднага след приключването на незапочналото извънредно заседание пресконференция дадоха съветниците от БНД, след тях и колегите им от БСП.

Подробности  за тези пресконференции очаквайте по-късно. Междувременно кметът също свика пресконференция, но  в Общината. Тя ще започне в 16 часа.

сесия

сесия

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...

Един коментар

  1. Един съвет. Редакторите, нали сами разбирате, че това за циркаджилъци, които освен, че с нищо не подпомагат развитието на Плевен, показва не само, че половината общински съветници са шутове, които искат само кокала, а не да върви Плевен напред, но и показват, някои от тях, дълго управялвали Плевен, как Плевен се е управялвал от клоуни, шутове. Циркаджии. Не им обръщайте внимание, само им наливате в канчето да ви викат за щяло и нещяло. В същото време няма да има ремонт на ужасния път Плевен – Ловеч. Отлагал се за догодина. Докога? Това е много по-важна новина, която залсужава да разнищите, касаеща всички. В момента обслужвате пет човек да хулят и плюят и да си галят нараненото, направо съсипано и остаряло политическо амплоа. А, съветвам тези, дали пари за балоните, другия път да помогнат на някой нуждаещ се човек или дете. Как не ви е срам?