Акценти
Начало / Общество / Звезден бал отново в Плевен

Звезден бал отново в Плевен

За шеста поредна година ще се проведе звезден бал за абитуриенти в неравностойно положение, организиран от Националното сдружение на сираците в България. За 22 зрелостници от училищата в Плевен, Кнежа и Белене са осигурени от дарители тоалети за празничната бална вечер. Тя ще се проведе на 17 юли 2020 г. от 18:30 часа в ресторант „Garden“, като за интериора и украсата на събитието тази година се доверихме на агенция за украса „Кери и Форко“, които безплатно решиха да направят приказно мястото на събитието. За абитуриентите и техните придружители, които не са от Плевен, е осигурено настаняване в хотел „Ростов“ град Плевен.

Гост изпълнител тази година на звездният бал ще е легендарният Милко Калайджиев, който с хитовете си ще приповдигне настроението на завършващите момичета и момчета.

От Националното сдружение на сираците в България изказват благодарност на всички, които са ги подкрепили и са направили възможна реализацията на това прекрасно събитие. Всеки, който е помогнал за кампанията, е добре дошъл на звездната вечер, за да поздрави абитуриентите, каза Слави Михайлов, председател на НССБ.

За шестте години инициативата на Сдружението е подкрепила 238 абитуриенти.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...