Акценти
Начало / Общество / За разкъсани национални флагове на входа на Плевен алармираха граждани народния представител Владислав Николов

За разкъсани национални флагове на входа на Плевен алармираха граждани народния представител Владислав Николов

Разкъсани национални флагове посрещат на входа на Плевен пътуващите от София. Възмутена гражданка сподели днес с народния представител от ГЕРБ Владислав Николов своето огорчение от гледката, на която е станала свидетел през почивните дни.

„Мръсни и разкъсани национални флагове като изтънели дрипи висят зловещо по стълбовете на влизане в Плевен. Това са символите на националната ни гордост и ми е болно да ги виждам в такова окаяно състояние. Пътуването ми, иначе приятно, в своя край заприлича на уестърн, в който героят влиза в изоставен град. Лицето на града не са само цветята, грижливо садени на ремонтирания от други площад на Плевен. Лицето на Плевен и неговият дух се вижда още при влизането в града и дано местната власт си спомни за онзи горд и героичен град, управлението на който хората са им поверили.”, каза възмутената жена в разговора си с народния представител от ГЕРБ Владислав Николов. Тя настоя депутатът да отнесе въпроса до кмета на Плевен и изрази надежда при следващото й пътуване ситуацията да бъде напълно противоположна.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...