Акценти
Начало / Култура / За първи път в Плевен гостува Национален цирк „София”

За първи път в Плевен гостува Национален цирк „София”

Тази вечер от 18.30 часа е премиерното представление в Плевен на Българския национален цирк „София”. Под купола на цирка, разпънат на площадката на стадион „Плевен, артистите ще представят двучасова програма с номера, които не са показвани от години в български цирк. Ще има илюзионно шоу, дресура на различни животни и птици, еквилибристика, силова акробатика.

Спектакълът е посветен на 120 години от създаването на българското цирково изкуство. Затова програмата е изцяло с номера на български артисти, които са наследници на най-добрите циркови артисти. Всички те от години играят под цирковите куполи в цял свят, но се събират, за да направят тази програма и да почетат годишнината.

Цирк „София“ гостува в Плевен с бляскав спектакъл с модерни сценични ефекти

Много блясък, светлинни и звукови ефекти ще съпътстват представлението. А в антракта децата ще могат да се снимат с понита и камила.

Цирк „София” ще остане в Плевен до 4 юни. От вторник до петък представленията ще са от 18.30 часа, а в събота и неделя – ще има представления и от 16 часа. Билети се продават на касата на цирка от 10 часа до началото на представлението. Могат да бъдат купени и по интернет чрез Boxoffice. Цената на билет за възрастен с едно дете до 7 г. е 15 лв., всеки следващ възрастен влиза с билет от 15 лв., а всяко следващо дете – с билет от 10 лв.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...