Начало / Политика / За проблеми с жилищното настаняване се обърнаха за съдействие към народния представител Владислав Николов плевенчани

За проблеми с жилищното настаняване се обърнаха за съдействие към народния представител Владислав Николов плевенчани

За пореден път по време на приемния ден на народния представител Владислав Николов граждани повдигнаха въпроса за нерегламентираното движение на каруци в рамките на Плевен. Хората изразиха своето разочарование от липсата на контрол по отношение на нарушителите. „Уж има забрана за движението на каруци в границите на града, а конските впрягове не спират да изникват  навсякъде – и на главни артерии, и по малките улички. Къде са актовете и глобите, които в качеството си общински съветник преди години, господин кмета твърдеше, че е лесно да бъдат съставяни?”, питат плевенчани. Пред народния представител Владислав Николов те описаха и конкретни опасни ситуации, които са могли да костват човешки животи.

Другият проблем, който бе поставен днес на вниманието на народния представител от ПП ГЕРБ Владислав Николов е темата за жилищното настаняване. Поставена в тежка житейска ситуация жена с четири деца от Плевен е принудена да потърси възможности за настаняване в общинско жилище.

„Ангажирах се да проверя какво е движението по молбата на жената. Наясно съм, че нуждите далеч надхвърлят възможностите за тяхното удовлетворяване, но проблемът остава на дневен ред.”, коментира народният представител Владислав Николов.

Прочетете също:

Децата до 14 години ще пътуват с безплатни карти в градския транспорт

От 1 февруари децата до 14 навършени години в Плевен вече ще пътуват безплатно по ...