Акценти
Начало / Крими / За ден трима задържани за притежание на наркотици

За ден трима задържани за притежание на наркотици

На 9 август в интервала между 22.40часа и 23 часа при полицейска проверка са задържани трима младежи за притежание на наркотици, съобщиха от пресцентъра на МВР – Плевен. Единият от тях – 19-годишен, е задържан на ул. „Иван Вазов” в центъра на Плевен. При проверката у младежа е открит плик с размери 4/4 см., със суха зелена тревиста маса. Младежът сам признал, че пликчето съдържа марихуана.

Другият случай е станал малко по-рано в квартал „Сторгозия”. При внезапна полицейска проверка 27-годишен и 24-годишен изхвърлят на земята хартиено пакетче с амфетамин. Младежите са от село Божурица. 27-годишният има присъди за грабеж и престъпления, свързани с наркотици, а 24-годишният е с10 заявителски материала за кражби, телесна повреда по хулигански подбуди и управление на МПС след употреба на алкохол и една присъда за шофиране в нетрезво състояние.  Пакетчето, съдържащо бяло прахообразно вещество, е иззето с протокол за оглед и предадено за експертизи.

И тримата младежите са задържани за 24 часа. Уведомен е дежурен прокурор.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...