Акценти
Начало / Спорт / За девети път ОУ „Климент Охридски” избра Спортист на годината

За девети път ОУ „Климент Охридски” избра Спортист на годината

sportist_ohridski

За девета поред година учениците от Основно училище „Климент Охридски” избраха своя Спортист на годината. На официална церемония в понеделник бе обявен и награден най-добрият спортсмен за 2013 година.

За участие в гласуването бяха номинирани шестима ученици от спортовете бадминтон, футбол и лека атлетика. Чрез таен вот учениците в училището определиха за Спортист №1 бадминтонистката от 6 клас Ралица Николаева, която тази година стана шампион с отбора на училището на общински, областни и зоналните кръгове на Ученически игри 2013 година.

Нейни подгласници станаха футболистът Тони Трифонов от 7 клас и шестокласничката Детелина Стефанова от тима по бадминтон.

Победителят в гласуването получи купа, грамота, състезателна ракета и професионални перца от миналогодишния Спортист на годината на ОУ „Климент Охридски” – бадминтонистката Габриела Дундакова.

Призьорите получиха поздравления от училищното ръководство, а за присъстващите на церемонията ученици бе изнесена шоу програма и проведена томбола, на която бяха раздадени спортни награди.

 Текст Иво Тодоров

Прочетете също:

Състезатели на „Спартак Плевен ХХ” с Купа „Млади надежди” от едноименния шахматен турнир

Състезатели на шахматните клубове „Спартак Плевен XXI”, „Плевенски Гамбит“ и „Троян“ участваха в детски турнир ...