Начало / Общество / Започна годината на Черната водна змия

Започна годината на Черната водна змия

Според източния календар, от днес започва годината на Черната водна змия. Нейният космичен елемент е водата, а цветът – черен. И ако ще си избирате талисман, сменете миналогодишния огнен дракон с Черна водна змия, съветват специалистите. Сложете нейния лик навсякъде из дома и офиса, за да е благосклонна към вас.

Черният цвят е Космосът, тъмнина над бездната, а водната змия – първичната стихия на водата. И този символ ще сложи своя отпечатък на обществените и личните отношения. Ако се съобразите с това и сполучливо разиграете картите си, ще успеете да направите годината успешна за вас.

Змията не обича шума и суетата, затова на нейния ден се лишете от прекалено весели компании и съберете в дома си само най-близките хора. За нас, европейците, змията носи дух на коварство и злини, но според китайците е уважавано животно, което олицетворява мъдрост и сдържаност, затова й осигурете спокойствие и домашен уют, тиха музика – най-добре класическа, подходяща за релаксиране и медитация. Тя ще допадне на консервативния характер на влечугото. Докато шумът я плаши. Нещо повече, ако прекалите, ще събудите нейната агресия, твърдят китайците.

Всеки, който е готов да повярва в символиката на източната мъдрост, трябва да се въоръжи с търпение и да преследва неотклонно целите си. Ще постигне и материално благополучие, ако подходи мъдро с духовна чистота. И във всяко начинание да е в хармония със себе си. Годината ще даде възможност за изява в нови сфери, защото черната змия носи неочаквани промени. Шанс ще имат тези, които планират умно и напредват внимателно и предпазливо. И както змията често хвърля старата си кожа, и ние ще имаме шанс да изчистим старото, да се освободим и да приключим с него от веднъж, за да следваме нов път.

Прочетете също:

Удължен е срокът за избор на съдебни заседатели за Окръжен и Районен съд – Плевен

Общински съвет – Плевен, взе решение да бъдат удължени сроковете по обявените допълнителни процедури за ...