Акценти
Начало / Култура / Започнаха записванията за Лятната китарна академия  Плевен 2019

Започнаха записванията за Лятната китарна академия  Плевен 2019

Тази година Лятна китара академия, която е част от Международния фестивал на китарата – Плевен 2019, ще се проведе от 22 до 28 юли. Записванията за участие вече започнаха. е вече активна. Очакваме това издание на академията да е най-силното – с много професионализъм, игри, веселие и много изненади, съобщават организаторите от сдружение „Изкуството до мен”.

За преподаватели в Лятната академия са поканени: Майкъл Бътън – преподавател в Лондон, Великобритания, Атанас Уркузунов – преподавател в Париж, Франция, Благовест Георгиев – преподавател в Ница, Франция, Росен Балкански – преп. в НМА „Панчо Владигеров“ – София,Стела Митева-Динкова – преп. в АМТИИ – Пловдив,Николай Михайлов – преп. в НУИ „Панайот Пипков“ – Плевен,Боян Дойчев – преп. в гр.Варна,Екатерина Икономова – преп. в гр. София, Любомир Анов – преп. в гр. Плевен,Виктория Цветкова – преп. в гр. Силистра, Константин Кучев – преп. в гр.София
Петото издание на Лятна китарна академия ще се проведе в Туристическия дом в парк „Кайлъка. Едноседмичният курс на обучение е насочен към начинаещи и напреднали. Освен индивидуални майсторски класове, ще бъдат сформирани и групови технически упражнения. Предвидени са и три концерта на участниците в академията.

Срокът за записване е до 15 юни. Записването се осъществява през www.plevenguitarfestival.com

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...