Начало / Общество / Зам.-областният управител д-р Красимир Трифонов връчи символичния ключ на града на кмета на община Левски Любка Александрова  

Зам.-областният управител д-р Красимир Трифонов връчи символичния ключ на града на кмета на община Левски Любка Александрова  

Днес в Левски се състоя тържествена сесия, на която встъпиха в длъжност новоизбраните органи на местна власт. Събитието уважи зам. областният управител на Плевен д-р Красимир Трифонов.

Здраве, хармонична и ползотворна работа на всички пожела той в приветственото си слово на новите органи на местна власт в община Левски. След тържественото полагане на клетва от кмета Любка Александрова заместник-областният управител ѝ връчи символичния ключ на града с пожелание да брани интересите на общината и хората.

„Искам да ви пожелая да сте посветени, защото общинската работа е кауза”, обърна се към встъпилите в длъжност общински съветници и кметове на кметства кметът на общината Любка Александрова в първите минути на новия си мандат. „Да отделяте достатъчно време и за подготовка, и за всеки един гражданин, почукал на вратата. В това е смисълът да получим ключа на доверието и в това е смисъла да се нагърбим със задачата да сме полезни. Нека бъдем на висотата на клетвата, която току що положихме!”, каза още кметът на Левски Любка Александрова.  На гражданите на Левски тя пожела да имат едни добри управници в лицето на новоизбраните местни власти в Левски.

Първото заседание на новия общински съвет бе ръководено от доайенът сред общинските съветници  – Дочко Дочев.

 

 

 

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...