Начало / Политика / Закъснялото саниране в Плевен концентрира недоволство

Закъснялото саниране в Плевен концентрира недоволство

Граждани потърсиха съдействието на народния представител Ралица Добрева за сезиране на Комисията за енергийно и водно регулиране във връзка с неправомерно начислени кубици вода на битови водомери. С проблема потърпевшите запознаха госпожа Добрева по време на приемния й ден днес. С цялата документация по казуса, те доказаха документално допуснатата грешка при начисляването на сметката им за вода и настояха със случая да бъде запозната комисията за енергийно и водно регулиране.

Опасенията на собственици за хода на санирането в Плевен бяха друг проблем, с който гражданите сигнализираха народния представител от ГЕРБ Ралица Добрева. Те изразиха своите притеснения от сериозното забавяне, с което Националната програма за енергийна ефективност се прилага в град Плевен. На фона на вече санирани жилищни кооперации в къде – къде по-малки от Плевен Общини, грижата на местната власт за усвояване на възможностите, гарантирани от държавата, за жилищата на плевенчани по тази програма, будят сериозно възмущение и недоволство от страна на собствениците.

Народният представител Ралица Добрева се ангажира да предостави актуална информация на хората и по двата наболели въпроса.

Прочетете също:

Децата до 14 години ще пътуват с безплатни карти в градския транспорт

От 1 февруари децата до 14 навършени години в Плевен вече ще пътуват безплатно по ...