Акценти
Начало / Общество / Задръствания изнервиха плевенските шофьори (снимки)

Задръствания изнервиха плевенските шофьори (снимки)

Ремонтните дейности по контактната мрежа на тролеите предизвика истински хаос днес в Плевен, видя обективът на ИнфоПлевен. Задръствания, изнервени шофьори и ядосани пешеходци бяха само част гледките, на които се натъкнахме в обедните часове. Реорганизацията на движението и затварянето на централната улица в участъка й от кръстовището на училище „Цветан Спасов“ почти до колелото, определено внесоха напрежение в днешния слънчев ден.

Централната част на града е затворена за движение на автомобили във връзка с изпълнението на проект „Интегриран градски транспорт на Плевен”, заради който до края на февруари поетапното ще бъдат затваряни възлови кръстовища в града. Поради това се наложи и изменение на обичайните маршрути на част от тролейбусните линии, което пък днес доведе до засилено движение по улица „Дойран“ и изнервящи задръствания в района на колелото.

Затворените кръстовища и промените в маршрутите на тролейбусите ще са за времето от 09.00 до 16.00 часа, така че призоваваме шофьорите да не използват автомобилите си в този промеждутък, ако не им се налага наистина. Дори таксиметрови шофьори споделиха, че много от колегите им са се прибрали днес, защото е почти невъзможно да обслужват клиенти. За да си спестите много нерви и да направите нещо полезно за здравето си, препоръчваме да оставите автомобила си, ако е възможно, и да се придвижите пеша из централната част на града.

Следваща Предишна
затворени улици
задръстване колелото
ремонт контактна мрежа

ремонт контактна мрежа
Следваща Предишна

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...