Акценти
Начало / Общество / Завишаване  на сумите за работно облекло на работещите в детските градини поискаха от синдиката в здравеопазването в Плевен

Завишаване  на сумите за работно облекло на работещите в детските градини поискаха от синдиката в здравеопазването в Плевен

Председателят на Общински съвет – Плевен Мартин Митев се срещна днес с граждани. Това е първата приемна, която той провежда в качеството си на председател на местния парламент. Съдействие днес от него потърси вдовица от Плевен, която на 3 август 2015 г. е претърпяла инцидент, при който чупи крак. Неложила се е операция и поставяне на  импланти, за които е заплатила сумата от 1360 лв. Поради ограничените си финансови възможности се наложило да вземе парите назаем. Молбата на жената до Мартин Митев е за съдействие от негова страна за финансова помощ от ОбС- Плевен, с която да покрие част от разходите си за лечение.

Жител на Ясен е подал сигнал за незаконно строителство в селото, което според подателя на сигнала е извършено през 2007 г.

Председател на Териториалния координационен съвет на Федерацията на синдикатите в здравеопазването към КНСБ – д-р Нинова, е поставила въпроса за завишаване на сумите за работно облекло на служителите в детските заведения на територията на община Плевен. Второто искане е относно възможностите на Общината да поеме разходите за ежегодното презаверяване на здравните книжки на служителите в детските заведения в общината.  Митев е поел ангажимент да провери какви са възможностите за решаването и на двата повдигнати проблема.

Председателят на Общински съвет – Плевен Мартин Митев ще има приемна за граждани всяка сряда. Записването за приемния ден става лично на адрес: гр.Плевен, пл.”Възраждане” № 2, ІІ етаж, стая № 36 или на телефон: + 359 64/ 881 357.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...