Акценти
Начало / Крими / Заблудени парашутисти паднали край Коиловци, връщат ги в родината им

Заблудени парашутисти паднали край Коиловци, връщат ги в родината им

Масов бой между българи и мистериозни французи е станал край плевенското село Коиловци на 18 октомври. Собственици на земя заварили върху имота си петима души в черен джип и това предизвикало мелето, съобщи tv7.

Инцидентът станал през нощта, докато двама братя от Коиловци, заедно със свой приятел, охранявали нивите си, тъй като често били ограбвани. Така попаднали на петима французи с джип и скъпа алпинистка екипировка. Мъжете не се поколебали да защитят имота си, в следствие на което мистериозните французи се озовали в болница с фрактури на крайниците.

Чужденците обяснили, че са скачали с парашут в Румъния. Ако думите им са истина обаче, това означава, че са прелетели близо 40 км, колкото е разстоянието между северната ни съседка и плевенското село Коиловци.

От МВР съобщиха, че по случая работят няколко служби, но не могат да го коментират с повече подробности, допълва novini.bg. Междувременно вътрешният министър Цветан Цветанов съобщи, че чужденците са туристи, занимаващи се с екстремни спортове, и нямало нищо необичайно. Според него самоличността им е установена и те ще бъдат изведени от страната. „Има комуникация с посолството на Франция“, твърди шефът на МВР.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...