Акценти
Начало / Здравеопазване / Елхи и украса дариха  на Детска клиника в Университетската болница в Плевен

Елхи и украса дариха  на Детска клиника в Университетската болница в Плевен

Народният представител от ГЕРБ Владислав Николов  подари и украси с играчки елхите в детските отделения и фоайето на МБАЛ „Д-р Георги Странски“ в град Плевен. Родители на децата, настанени за лечение в отделенията приеха много радостно идеята му. Малките пациенти се включиха в украсата на елхите. За всички деца имаше и много лакомства.

Той пожела на всички малки пациенти бързо оздравяване. „С малко коледно настроение се опитваме да направим деня на децата малко по-приятен, да забравят поне за малко за болките и проблемите и да бъдат щастливи, да внесем радост в душите им”, каза Владислав Николов.

Инициатор и помощник на радостното събитие в детска клиника бе Слави Михайлов, председател на Националното сдружение на сираците в България.  „Благодаря от сърце на ръководството на болницата за съдействието, което ни оказаха. Благодаря и на Владислав Николов, който дари лични средства за украсата и за лакомствата. Благодаря на всички, които ни подкрепят. Бъдете здрави и благословенни за добротата си! С този жест Коледата има смисъл! Да бъдем добри и да си помагаме”, призова Слави Михайлов.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...