Акценти
Начало / Образование / Експертна група от Агенцията за акредитация е на посещение в Медицинския в Плевен

Експертна група от Агенцията за акредитация е на посещение в Медицинския в Плевен

От днес, 30 ноември, до 2 декември на посещение в Медицински университет – Плевен е Експертна група от Националната агенция за оценка и акредитация (НАОА) във връзка с програмна акредитация на професионално направление  „Социални дейности“, съобщават от университета.

Ръководител на експертната група е проф. д-р Веска Шошева от Тракийски университет – Стара Загора.Членове са доц. д-р Васка Станчева-Попкостадинова –  ЮЗУ „Неофит Рилски“, Ивалина Генчева – студент СУ „Св. Климент Охридски“.

Днес членовете на експертната група ще се срещнат с представители на ръководството на Университета и с комисията, изготвила информацията по процедурата и с представители на ръководството на Медицински колеж.

По време на посещението си експертите ще запознаят с материалната база на Медицинския колеж, ще направят анализ на предлаганите учебни планове и на учебните програми  за специалността, ще обсъдят методите на преподаване, практическите занятия, формите на завършване. Предвидени са срещи с отговарящите за научноизследователската дейност и с представители на преподавателите и студенти, участващи в научни проекти, и други.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...