Акценти
Начало / Последни новини / Ева Русева трета при жените за Купа „Георги Трингов”

Ева Русева трета при жените за Купа „Георги Трингов”

14-годишната  състезателка на  СКШ „Спартак Плевен XXI“ Ева Русева се представи отлично в 41 Международен турнир за Купа „Героги Трингов“.  Тя игра в „Турнир-Б“ като постигна  3 победи, 5  ремита и само една загуба в игра срещу четирима български и петима чуждестранни състезатели. С набрания актив от 5,5 точки Ева Русева спечели  награда и трето място при жените. В „Турнир-А“ участваха и двамата състезатели от мъжкия отбор на СКШ „Спартак Плевен XXI“  – международният майстор Пламен Младенов и фиде-майсторът Николай Йоданов, които постигнаха съответно 5 и 4.5 точки.

Турнирът за Купа „Георги Трингов” е със статут на „Купа на България” за мъже и жени. В Него участваха 224 състезатели от 13 страни. В Турнир-А“ участваха състезатели с над ЕЛО 2000, а в „Турнир-Б“ – под ЕЛО 2000.

Следващото състезание, в което ще участват  състезатели на СКШ „Спартак Плевен ХХІ”  е първият турнир за „Купа Освобождение“. Той ще се състои на 23 и 24 февруари във Военен клуб в град Плевен. Ще участват състезатели от всички възрасти от цялата страна.Турнирът ще важи за международно ЕЛО. Негови организатори са „ВСК Ботев-Плевен“, СКШ“Спартак Плевен XXI“ и „БФШ-1928“.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...