Начало / Общество / Дядо Коледа и Снежанка посрещнаха в  12-та авиационна база  Долна Митрополия

Дядо Коледа и Снежанка посрещнаха в  12-та авиационна база  Долна Митрополия

С много усмивки, песни и подаръци премина днес Коледното тържество в 12-та авиационна база. И тази година Дядо Коледа спази обещанието си да посети децата на военнослужещите от авиобазата. В празничния ден родители и деца се събраха в трепетно очакване на гостите от далечна Лапландия. В 11,00 часа дългоочакваният гост и Снежанка пристигнаха със самолет Пилатус РС-9М, посрещнати с възторжени възгласи.

Около празничната елха малчуганите поздравяваха Добрия старец с песнички и стихотворения, които бяха научили. В замяна на това той щедро им раздаде подаръци.

Подаръци имаше и за децата на загиналите военнослужещи от състава на авиобазата. За поредна година беше проведена дарителска акция и събраните средства бяха предадени на техните семейства. Личният състав се включи в още една благотворителна инициатива, като взе участие в кампанията на Мото Коледа Плевен за набиране на средства за деца в нужда.

Изпълнен с вълнения и песни празникът неусетно завърши. Дядо Коледа отправи към всички благопожелания за здраве, щастие и успехи през Новата година.

Прочетете също:

В ОУ „Васил Левски” в Плевен почетоха паметта на патрона си

Пред  паметника на Васил Левски в двора на едноименното училището в Плевен днес се проведе ...