Акценти
Начало / Общество / Дружество „Военноинвалид“- Плевен отчете своята дейност за изминалата година

Дружество „Военноинвалид“- Плевен отчете своята дейност за изминалата година

Дружество „Военноинвалид“- Плевен към Съюза на военноинвалидите и военнопострадалите  отчете своята дейност за изминалата година. Това се случи днес в Галерия „Лира“ на Военния клуб  пред близо 50 представители на Дружеството, в което членуват 83 военноинвалиди, военнопострадали и близки на загинали по време на военната си служба от Плевен, Пордим, Долна Митрополия и Гулянци.

Отчетното събрание започна с тържествено внасяне на знамето, последвано от минута мълчание в памет на членовете на Дружеството, които вече не са сред нас.

Сред специалните гости на мероприятието бяха подп. Красимир Кръстев, началник щаб военно формирование 22 160, старшина Траян Мирчев от Военно окръжие – Плевен, Слави Ангелов, зам.-председател на Съюза на възпитаниците на Военните на Н.В. училища, ШЗО и РЗВ и други.

По време на срещата председателят на Дружеството Илиян Христов получи подарък от членовете за това, че през изминалата година е бил избран за член на Управителния съвет на Съюза, който тази година отбелязва 100 години от учредяването си и 25 години от възстановяване на дейността си. След това мероприятието продължи с изготвяне на план за дейности през следващата година.

Следваща Предишна
военноинвалиди
военноинвалиди
Илиян Христов

военноинвалиди
Илиян Христов
Следваща Предишна

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...