Акценти
Начало / Избори / Избори 2017 / ДПС представи листата си в Плевен

ДПС представи листата си в Плевен

На среща с журналисти днес водачът на листата на ДПС – Велислава Кръстева, представи кандидатите за депутати на Движението от 15 МИР – Плевен. При представянето тя подчерта, че средната възраст на включените в листата е 39 години, като близо половината са представители на младежките организации на партията в региона. Пет са жените в листата, което е едно добро съотношение.

„Амбицията ни за тези избори е ДПС да разшири електоралната си подкрепа в Плевен, след устойчивото си присъствие и 12 години със свой народен представител от региона”, подчерта Велислава Кръстева. Тя посочи, че анализите дори показват, че е съвсем реалистично да работят за двама депутати от 15 МИР Плевен.

На   национално ниво ДПС влиза с амбицията да работим за промяна, подчерта Велислава Кръстева. „Много кризи се натрупаха, има нестабилност и безнадежност. В момента има бъг в системата, но той не е от това, че няма промяна на лицата. Този бъг е основно заради това, че няма отговорност. А последиците ги живеем всички. Затова и слоганът на ДПС е толкова провокативно драматичен – „Да спасим България”. Да, трябва да спасим България от политическото безхаберие и хаос, които водят след себе си икономически и социален хаос и до състоянието на разруха, в което се намира държавата”, каза Велислава Кръстева.

Тя подчерта, че ДПС има сериозната амбиция да стане основният фактор за промяната. Перефразирайки слоганът на друга политическа сила на предишни избори, тя изрази убеденост, че „не може да не можем заедно повече”. Винаги можем да правим заедно нещата така, че да спасим нашата родина от самите себе си, изтъкна водачът на листата на ДПС за Плевен.

Тъй като представянето на листата съвпадна с празника Сирни Заговезни, домакините зачетоха българската традиция и почерпиха с баница със сирене и халва.

Ето и кой влиза в листата на ДПС

  1. ВЕЛИСЛАВА ИВАНОВА КРЪСТЕВА
    2. МИТХАТ САБРИ МЕТИН
    3. ЕНГИН ИСМАИЛОВ КЮЧУКОВ
    4. АЙЛЯН ГЮНАЙДЪНОВ ПАШАЛА
    5. АЙНУР АЙДЪНОВ АСАНОВ
    6. ТОМА ЮЛИЯНОВ ТЕРЗИЕВ
    7. МАРИО КИРОВ РАНГЕЛОВ
    8. ЛЕНКО ДАЙЧЕВ ТОДОРОВ
    9. АЛЕКСАНДЪР ФИЛЕВ ИВАНОВ
    10. АЛЕКСАНДРА РОСЕНОВА НИНОВА
    11. СВИЛЕН ИЛИЕВ ОГНЯНОВ
    12. ЯВОР ВЛАДИМИРОВ БАКЪРДЖИЕВ
    13. МИРОСЛАВА ПАНАЙОТОВА НАЙДЕНОВА
    14. ШЕНСЕС ЯШАРОВ АЗИЗОВ
    15. АЛИНА ЕМИЛОВА СИМЕОНОВА
    16. ЮЗДЖАЙ ЮЗАЙ МЕХМЕДОВ
    17. ТАНЯ ОГНЯНОВА ИВАНЧОВСКА
    18. ЕРДАЛ ФЕИМОВ АЛИЕВ

Прочетете също:

В Плевенска област:  ГЕРБ – 31.84%, БСП – 31, 50%

Разликата между ГЕРБ и БСП в област Плевен е нищожна, показват резултатите от обработените близо ...