Акценти
Начало / Образование / До 23 падна балът в Медицинския на третото класиране

До 23 падна балът в Медицинския на третото класиране

Медицински университет

На трето класиране балът на приетите мъже в специалност „Медицина” в университета в Плевен падна до 23. При жените обаче той продължава да е много по-висок – последната приета на трето класиране е с бал 28.26, само с 60 стотни след първата в списъка при това класиране.

Приетите на трето класиране за  специалност „Медицина” по държавна поръчка 12 жени и 12 мъже могат да се запишат днес, 31 юли и на 1 август от 8.00 до 16.00 ч. в Ректората на МУ – Плевен, зала „Хипократ”.

Неприетите до трето класиране кандидати, които желаят да участват в класиране за попълване на незаетите места, в срок от 02.08 до 04.08.2014 г. задължително подават заявление за участие в допълнително класиране. Заявлението се подава на посочените дати в Ректората, зала 106, или на адрес: [email protected]   по образец, публикуван на сайта на университета, уточняват от висшето училище.

Неспазилите посочения срок за записване губят правата си, а незаетите места се попълват чрез допълнително класиране.

Прочетете също:

Образователни игри и творчески занимания за децата в РИМ – Плевен

 Регионален исторически музей – Плевен  и тази година ще организира  инициативата „Лято в музея”, която ...

2 коментари

  1. Гражданка

    Какъвто приема, такова и здравеопазването. Какво означава трето класиране?. Защо го нямаше преди 20 години?Защото тогава наистина приемаха най-качествените, а сега … Пази боже да те лекува такъв лекар!

  2. Бойко Петров

    Фалшива работа е третото класиране . . И като знаем как Йончев , бившия областен продава всеки изпит по 300 лева с Караджов , става ясна образователната система а Томов – Горчев