Акценти
Начало / Последни новини / Диян Дончев: Достатъчно точки подарихме, време е да побеждаваме

Диян Дончев: Достатъчно точки подарихме, време е да побеждаваме

„На всяка цена трябва да вземе три точки срещу Ботев (Гълъбово). Задължително е. Няма накъде повече да отстъпваме“. Това заяви пом.треньорът на футболния Спартак (Плевен) – Диян Дончев по повод утрешният двубой на стадион „Плевен“ срещу въпросният съперник.

Срещата е от 24-ия кръг на първенството на Б група и започва в 17:00 часа. Тя се явява последен шанс за спасение от изпадане.

„Достатъчно точки подарихме, време е да побеждаваме. Това е един от поредицата важни мачове, които трябва да вземем. Не е необходимо да създаваме допълнително напрежение, но истината е, че го има при нас, защото ние се нуждаем от точките, докато за съперника те не са от жизнено важно значение“, уточни асистентът на старши треньора Роберт Петров. Според него всичко е в краката на футболистите.

„Време е вече да зарадват феновете. Да докажат,Спартак Плевен - Диян Дончев че заслужават фланелката на Спартак /Плевен/. Защото едно е да играеш за град с богати футболни традиции като Плевен, а съвсем друго за Ботев (Гълъбово), без да подценявам съперника. Ние треньорите колкото и да говорим сме до началото на мача. След това са футболистите. Пак подчертавам въобще не подценявам противника. Ние обаче не трябва да се притесняваме от тях. Да, те са по-спокойни, но нашият отбор има сили да ги победи. Важно е да вземем трите точки, пък ако ще да е и с грозна игра“, коментира Диян Дончев.

Спартак ще излезе за битката без наказания централен защитник Теодор Михайлов. Преди малко стана ясно, че полузащитникът Николай Чипев не получи разрешение от БФС да дебютира за плевенският тим.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...