Начало / Последни новини / Димитър Пенчев перфектен в зала „Балканстрой“ – отказа съперника си

Димитър Пенчев перфектен в зала „Балканстрой“ – отказа съперника си

Плевенчанинът Димитър Пенчев и отборът му ИККЕН Про Тийм триумфираха в снощната гала вечер по кикбокс в стил К1 от новата профилига – „Ultimate Team Fight“ с разгромна победа над НСА. Всичко това се случи в зала „Балканстрой“ пред погледа на феновете на този спорт в Плевен. С тоталната подкрепа на съгражданите си състезателят от плевенският клуб Скорпион – Димитър Пенчев бе главната атракция на шоуто. Балканският шампион и национал бързо се справи със съперника си Илиян Марков в категорията до 65 кг, отказвайки го в 3-ия рунд. „Очаквах победата, но с баща ми /треньорът му световния шампион по кикбокс Димитър Пенчев/ искахме да зарадваме плевенчани с нокаут. Не се получи, защото Илиян Марков сам се отказа, но пак съм доволен. За първи път играя срещу Марков. Бях спокоен преди срещата и за това ми помогна безрезервната подкрепа на всички в залата. Баща ми също е доволен от победата ми, с малки забележки. Приемам ги. Няма безгрешни хора. Поне видяхме на какво да наблегнем в тренировките. Най-важното е, че като отбор постигнахме целта си“, коментира Митко.

Съотборниците му също спечелиха битките си. Така ИККЕН Про Тийм вече е едноличен лидер във временното класиране на Pro Fight 2016 след 3-ия кръг.

Шоуто протече при перфектна организация и адмирациите за това са за СК Скорпион /Плевен/. „Надявам се, че плевенчани са останали доволни от представлението. Бил съм на много гала вечери и мога да заявя, че начина на провеждане на състезанието в зала „Балканстрой“ бе на изключително високо ниво. Това говори добре за СК Скорпион, град Плевен и популяризирането на този спорт, каквато е и целта на тези срещи“, каза Димитър Пенчев.

С победата си в Плевен ИККЕН Про Тийм спечели отборната награда на вечерта – 2-дневна екскурзия „Велика България“, чрез която тима ще има възможност да посети най-големите родни забележителности.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...