Акценти
Начало / Избори / Избори 2015 / Димитър Николов, кмет на Бургас: Уверен съм в успеха на проф. Стойков на балотажа

Димитър Николов, кмет на Бургас: Уверен съм в успеха на проф. Стойков на балотажа

Дойдох да подкрепя проф. Димитър Стойков за балотажа в неделя. Убеден съм, че той ще го спечели. Това заяви на брифинг в Плевен кметът на Бургас Димитър Николов, който спечели убедително на първия тур изборите в морския град. „Отдавна познавам проф. Стойков – той е ерудиран, работохолик, човек, който обича града си.”, заяви Николов. Той подчерта, че са имали много съвместна дейност с него по  различни проекти и е бил впечатлен от упоритостта и настоятелността на проф. Стойков  при решаване на проблемите. „Не се съмнявам, че жителите на Плевен ще го подкрепят на предстоящия в неделя вот. Убеден съм в успеха му”, каза Димитър Николов.

Проф.  Димитър Стойков благодари  за хубавите думи на Димитър Николов и каза, че те са много ласкави, но преди всичко – задължаващи. Ще направя всичко възможно да оправдая доверието, заяви проф. Стойков и подчерта, че в неделя предстои съдбовен избор за плевенчани.

За опонента си на балотажа проф. Стойков припомни, че е бил „свързан с управлението, което за 12 години разпродаде общинска собственост за над 60 млн. лева и построи една оркестрина”.

„За четири  години ние направихме това, което обещахме  – две детски градини, покрит плувен басейн, нов площад. Разкрихме над 2 100 работни места по оперативни програми и над 2 200 постоянни работни места, което не се е случвало в Плевен от периода на прехода”, заяви  проф. Димитър Стойков.

Той отбеляза още, че ГЕРБ има ясна и точна програма за Плевен през следващите четири години, която включва разкриване на над 3 000 работни места, нови инвестиции, реализиране на проекти, които изцяло ще променят централния площад  на града.

„Нека плевенчани да избират между период на реваншизъм, страх, подчинение и нищоправене, пред период на ясно бъдеще и подкрепата  на правителството на г-н Борисов”, призова проф. Стойков.

Той благодари на тези, които са го подкрепили на първия тур и прикани всички, които милеят за бъдещето на нашия град,  да излязат и да гласуват, за да останат младите хора в Плевен, за ясното и светло бъдеще на града ни. За картината на новия Плевен, която ще дорисуваме напълно.

Чакам професора да се върне в нашия отбор и да започваме работа, допълни за финал Димитър Николов.купуването и продаването

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...