Акценти
Начало / Култура / Джеки Стоев: Сексът и политиката са много близки, но в секса извращенията са по-малки

Джеки Стоев: Сексът и политиката са много близки, но в секса извращенията са по-малки

Пред плевенска публика бе представена днес книгата „А дано, ама надали” на Джони Пенков и Джеки Стоев в книжарница “Хеликон”.  За презентацията пристигна само Джеки Стоев, тъй като Джони Пенков е получил здравословен проблем, който е възпрепятствал пътуването му до Плевен.

„Основното е на хората да им интересно. На мен нещо като ми е интересно, то е интересно и на останалите. Това важи както за книгите, така и за киното. Когато вкараш хората в нечии чужд живот, подбирайки интересните моменти, произведението става интересно и за другите”, сподели Джеки Стоев.

Книгата е за нашите читатели, пошегува се Стоев на въпроса за кого е предназначена тя. Не е никак случайно, нито пък целенасочено поставянето на думите сексуално и политическо в едно изречение, продължи в своя духовит стил авторът. „Сексът и политиката са много близки и еднакви, но в секса извращенията и перверзиите са по-малки”, допълни още Джеки Стоев.

Той сподели още, че интересът към книгата не е никак малък и не могат да се оплачат от внимание към нея. Плановете са и за други проекти, но все още е рано да се говори за това.

От  17.30 часа в зала Фоайе на читалище „Съгласие” книгата  ще бъде представена  отново пред плевенска публика, а след нея ще започне премиерата за нашия град на филма „Хляб и зрелища“ на Джони, Джеки и Чарли.

Следваща Предишна
Джеки Стоев
книга Джони и Джеки
книга Джони и Джеки
Следваща Предишна

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...