Акценти
Начало / Последни новини / Децата от “Спартак” – Плевен и „Аристон” – Русе са победителите в първата зона на Данониада

Децата от “Спартак” – Плевен и „Аристон” – Русе са победителите в първата зона на Данониада

Детският отбор на ФК „Аристон” – Русе и децата на ФК “Спартак” – Плевен са победителите в първата зона на Данониада 2016 и продължават към финалите на турнира.

Русенци за трета поредна година доминират в зоналния турнир и се класираха първи в групата си с три победи, отстранявайки оборите на УСШ Плевен, ФК “Локомотив” – Горна Оряховица и детския отбор “Единство” – Долни Дъбник.

Другият победител в зоната – “Спартак” от града-домакин, се класира за финала след убедителни победи над отборите на ФК “Видин”, ФК “Гунди” и ФК “Фортуна” от града-домакин.

На градския стадион в Плевен индивидуална награда за голмайстор получи Никола Илиев – нападател на “Аристон”, който отбеляза 7 гола. Призът за най-добър вратар се озова в ръцете на Теодор Николаев от ФК “Видин”, а наградата за Феърплей получи Велислав Михайлов от отбора на “Единство” – Долни Дъбник.

Следващите мачове от „Данониада” 2016 са във Варна. Срещите са отворени за публика и ще се проведат на терена на „Технически университет” на 23 април.

Следваща Предишна
Данониада Плевен футбол 2
Данониада Плевен футбол
Данониада Плевен футбол 6

Данониада Плевен футбол 5
Данониада Плевен футбол 3
Следваща Предишна

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...