Начало / Последни новини / Децата на Илич Митранов надвиха Монтана

Децата на Илич Митранов надвиха Монтана

Детският отбор на Спартак победи с 2:0 гостуващия му Монтана в среща от 4-ия кръг на зоналното футболно първенство на U15.

Селекцията на треньора Илич Митранов надигра тотално съперника си и пропусна да го разгроми. Още с началния съдийски сигнал домакините взеха инициативата, но не успяха да материализират превъзходството си през първото полувреме. Отлични възможности за гол пропиляха Валентин Минев, Христо Цанков и Мариян Пепов.

Осем минути след започване на второто полувреме топката спря в мрежата на гостите. Там я насочи Любослав Вегенов от фаул. Натискът на плевенския тим продължи и в 66-ата минута Денислав Петров завърши с неспасяем удар двойно подаване със съотборник за крайното 2:0. Въпреки че противника се бе предал спартаковци наложиха финален 10-минутен щурм, но Минев, Пепов и Тихомир Динев пропуснаха да направят успеха по-изразителен. За цял мач монтанци не отправиха нито един удар към плевенската врата.

„Това беше най-силния мач на този отбор до момента. В защита и средата на терена момчетата бяха перфектни. Тактически се представиха отлично. Няма как да не отлича Слав Петков, Тихомир Динев, Павлин Матовски и Мариян Пепов. Финалният натиск ли? Просто тогава се появи директора на спортното училище Пламен Георгиев и това подейства като допинг на децата. Самите те ми го казаха. Най-радващото за мен е, че момчетата си повярваха, разкриха добър потенциал, но имат още по-голям такъв. Сполучливо се включи седмокласника Иван Августинов. Той е с година по-малък, но направи добър дебют“, коментира Илич Митранов.

Снимка: viasport.bg

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...