Акценти
Начало / Последни новини / Десислав Русев излиза днес с Партизан (Червен бряг) в последната контрола преди сезона

Десислав Русев излиза днес с Партизан (Червен бряг) в последната контрола преди сезона

Футболистите на Партизан (Червен бряг) днес ще изиграят последната си контрола преди началото на сезона в Северозападната В група. Съперник е тимът на Ботев (Луковит).

Срещата ще се играе от 18 часа  на градския стадион в Червен бряг.

Днес пред феновете ще бъде официалното представяне на новото попълнение в редиците на червенобрежкият отбор – Десислав Русев. Роденият в Плевен футболист е един от най-опитните български нападатели. Преди да премине в Партизан, 36-годишният Русев е играл за Литекс (Ловеч), Спартак (Плевен), Спартак (Варна), Вихрен (Сандански), Видима-Раковски (Севлиево), Родопа (Смолян), Калиакра (Каварна), Локомотив (Мездра), Черноморец (Балчик), Бдин (Видин) и Академик (Свищов).

Русев е носител на купата на България през сезон 2003/2004 с тима на Литекс (Ловеч), а сред успехите в кариерата му се нареждат още второто място в турнира за купата през сезон 2002/2003 и второто място в шампионата през сезон 2001/2002, и двата постигнати с екипа на „оранжевите“ от Ловеч. С тима на Литекс нападателят има записани 5 мача в турнира за купата на УЕФА.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...