Начало / Видео / Десетки Дядо Коледовци на мотори обикалят улиците на Плевен и предизвикват усмивки и радост –(снимки, видео)

Десетки Дядо Коледовци на мотори обикалят улиците на Плевен и предизвикват усмивки и радост –(снимки, видео)

Шествие на местните мотористи, преоблечени с екипи на Дядо Коледа преминава днес по улиците на Плевен.  Мотористите тръгнаха от  квартал „Дружба”, преминаха през центъра на града и отправиха  към „Сторгозия” и след това към Девети квартал.

Шествието е част от мащабната благотворителна кампания, която предприеха плевенските мотористи. Децата и младежите от седем социални заведения ще бъдат включени в тазгодишната инициатива, озаглавена „Мото Коледа”. Кампанията се провежда за втора поредна година и намерението е тя да се превърне в традиция. Целта й е да се съберат благотворително средства в подкрепа на деца в неравностойно положение по случай Коледа. Идеята е да се помогне на повече деца и младежи, като са включени Дома за медико-социални грижи за деца в квартал „Дружба”, Дом за деца лишени от родителска грижа „Детелина” в квартал „Сторгозия”, Защитена къща за младежи с умствена недостатъчност в квартал „Сторгозия” и четирите Центрове за настаняване от семеен тип в Плевен.
След като мотористите разнесат подаръците на малчуганите, те ще се съберат на площад „Възраждане”, но не с ръмжене на мотори, а с извиването на кръшни хора.

Следваща Предишна
IMG_6752мотористи коледа 1
IMG_6750мотористи коледа
IMG_6747мотористи коледа
IMG_6756мотористи коледа
IMG_6758мотористи коледа
IMG_6760мотористи коледа
IMG_6762мотористи коледа
IMG_6768мотористи коледа
IMG_6764мотористи коледа!!!!
Следваща Предишна

Прочетете също:

В ОУ „Васил Левски” в Плевен почетоха паметта на патрона си

Пред  паметника на Васил Левски в двора на едноименното училището в Плевен днес се проведе ...