Начало / Образование / Ден на кандидат-студента ще проведе утре Медицинският университет в Плевен

Ден на кандидат-студента ще проведе утре Медицинският университет в Плевен

От 14.00 ч в зала „Гален“ на Телекомуникационен ендоскопски център на Медицински университет – Плевен, утре ще се проведе традиционният Ден на кандидат-студента.
Всички кандидат-студенти, които са се насочили да изучават медицина или друга здравна специалност, ще имат възможност да се запознаят със структурата на университета, с ръководството, с условията за кандидатстване и балообразуване, с графика на конкурсните изпити от предварителната и редовната сесия, както и да зададат своите въпроси към председателите на комисиите за проверка и оценка на конкурсните работи по биология и химия, съобщават от висшето училище.
Предвидена е прожекция на филм за Медицинския университет, Информация от началника на Учебен отдел за условията за кандидатстване и за графика на изпитите от предварителната и редовната сесии. Кандидат-студентите ще могат да се срещнат с председателите на комисиите за проверка и оценка на изпитните работи по биология и химия. Организаторите са подготвили и викторина с въпроси по биология за кандидат-студентите с награди.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...