Акценти
Начало / Политика / Девет години от създаването на ГЕРБ в област Плевен отбелязаха активисти

Девет години от създаването на ГЕРБ в област Плевен отбелязаха активисти

 

Съчетавайки зимните празници – Коледа и Нова година, с рождения ден на ГЕРБ – Плевен, членовете на партията в Плевенска област отброиха девет години успешно политическо развитие на територията на града, общината и областта, съобщиха от офиса на партийната структура в Плевен.

„Влагайки усилия, емоции, отдаденост, вяра и убеденост в потенциала и правотата на поетата посока към просперитет на България и всички българи, вие имате личен принос във всяка една победа на ГЕРБ, във всяко едно постижение, във всяка една крачка в посока на така нужната на страната ни положителна промяна. Затова днес искам да кажа ви сърдечно благодаря. Защото ГЕРБ, това са хората, които я изграждат – честни далновидни и достойни. И когато авторитетът на една партия се изгражда върху такава стабилна основа, той не би могъл да бъде съборен нито от подмолни манипулации, нито от политически бури. Ето защо пътят на ГЕРБ ще продължи да бъде само напред и нагоре. Честит празник.”, каза народният представител и областен координатор на ГЕРБ Владислав Николов, обръщайки се към членовете на партията по повод рождения ден на организацията в Плевен.

„Доказали във времето своите качества, постигали много победи на идеи и убеждения, винаги близо до хората и с открити лица – това сте вие, хората, които дават живот на партия ГЕРБ – Плевен. Вие правите от нея силен организъм, устойчив на опитите за външни влияния. Бъдете здрави, все така единни и целеустремени, защото България, Плевен, общината и областта се нуждаят от ГЕРБ, нуждаят се от вас, за да са видими  добрите резултати. Весело посрещане на Новата година”, каза Мартин Митев – общински председател на ГЕРБ.

И както повелява традицията областният и общинският председатели на ГЕРБ Владислав Николов и Мартин Митев разрязаха огромната празнична торта.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...