Акценти
Начало / Последни новини / Две минути разделиха „Спартак“ от победата срещу лидера „Поморие“
Снимка: www.plevensport.eu

Две минути разделиха „Спартак“ от победата срещу лидера „Поморие“

Само две минути разделиха „Спартак“ (Плевен) от победата срещу лидера „Поморие“, след като гостите изравниха за 1:1 с гол в 93-ата минута и взеха ценна точка. Двубоят, който беше от 8-ия кръг на „Б“ група и се състоя пред около 300 зрители на стадион „Плевен“, не се запомни с кой знае колко стойностна игра и от двата отбора, пише още www.plevensport.eu. Все пак домакините успяха да поведат в 31-ата минута, когато Кристиян Григоров реализира точно 11-метров наказателен удар и даде преднина на своя тим. Спартаковци играха компактно и сравнително предпазливо и рядко стигаха до чисти положения пред Димитър Тодоров, особено през първото полувреме.
Поморие пък от своя страна владееха по-често топката, но напред не направиха почти нищо, освен няколкото пряк свободни удари в половината на плевенчани. Точно от такава ситуация, обаче падна и изравнителния гол. Централният защитник на поморийци Димитър Попов вкара с глава след центриране от фаул в даденото от съдията 5-минутно продължение и попари надеждите на домакините за успех.

Така „синьо-белите“ вече в четвърти пореден мач не успяват да стигнат до победата, като с 11 точки заемат средата на временното класиране. В следващия 9-ти кръг „Спартак“ ще гостува на Ботев (Гълъбово), като мачът ще се проведе на 27 септември, неделя, от 17.00 часа. Преди това за плевенчани предстои много важен сблъсък с тима на Славия в 1/16-финален двубой от турнира за Купата на България. Срещата е на 23 септември, сряда, от 16.00 часа на стадион „Плевен“.

Снимка: www.plevensport.eu

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...