Акценти
Начало / Общество / Два пъти повече фирми ще се представят във Второто сватбено изложение в Плевен

Два пъти повече фирми ще се представят във Второто сватбено изложение в Плевен

От 14 до 16 февруари в Плевен ще се проведе Сватбено изложение, в което ще се представят над 20 специализирани фирми. Изложението е второ по ред, негови организатори са търговски център „Макси” и Националното сдружение на сватбените услуги.

В рамките на изложението ще се представят 9 сватбени агенции, 5 фирми за фото и видеозаснемане, 3 фирми за производство на сватбени торти, както и фирми за луксозни опаковки, лимузини под наем. Салони за красота ще покажат най-новите тенденции в областта на празничната прическа и грим. Заявилите участие в тазгодишното изложение са два пъти повече, съобщиха на пресконференция днес организаторите.

За посетителите на изложението сме подготвили богата съпътстваща програма, в която са включени модни ревюта, демонстрации на грим и прическа, както и изпълнения на класическа и фолклорна музика, научихме от Ива Петрова, управител на търговски център „Макси”. Тя изрази увереност, че тази година и посетителите ще са двойно повече в сравнение с миналата година, като търговският център вече има техническа възможност за точното им  преброяване.

Изложението е възможност да покажем, че сватбените агенции в Плевен предлагат много високо качество на сватбените услуги и да убедим клиентите, че използването на сватбена агенция не е лукс, а гаранция за бързо, перфектно и на достъпна цена организирано сватбено тържество, подчерта Дора Калинова, председател на Националното сдружение на сватбените услуги.

Спорд статистиката през миналата година сватбените агенции в Плевен са организирали над 450 сватбени тържества, а броят на подписаните граждански бракове в Общината е 441. Дора Калинова каза, че Националното сдружение в момента води разговори с общинското ръководство за възможността да бъдат намалени таксите за провеждане на сватбен ритуал на знаково място. Според последните промени таксата за такъв ритуал в Плевен е 700 лв.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...